onsdag 16 januari 2008

Hattrick av Gerrard i 5-0 vinst!

Liverpool besegrade igår Luton Town med 5-0 i omspelet i FA-cupens 3:e omgång. Liverpool dominerade matchen helt och gav aldrig Luton en chans. Det dröjde ändå till 45 minuten innan Ryan Babel lyckades spräcka nollan. Men därefter rasade målen in i strid ström. Gerarrd stod för 3 mål under den andra halvleken. Även Sami Hyppiä lyckades komma med i målprotokollet med sitt andra mål någonsin i FA-cupen. För att vara en match som gäller så mycket kan jag inte säga att man fick känslan av det. Det kändes mer som en försässongsmatch som bjöd på många snygga framspelningar, dribblingar och finesser. Ibland blev det nästan lite för tillkrånglat och de gjorde det nästan för svårt. Skönt att vi är vidare till nästa omgång.