söndag 10 februari 2008

Chelsea-Liverpool FC 0-0

Matchen slutade 0-0. 1 poäng som gärna hade fått vara 3. Ingen rolig match att titta på men jag måste berömma försvaret, funkade nästan perfekt! Kul att se Riise på planen igen , fin nick i slutet =). Skrtel imponerade. Carragher gjorde som han alltid gör, dominerar, och Finnan, vilken högerback!

Anfallet var lite svagt idag men som jag skrev i tidigare inlägg var Crouch riktigt bra. Han fick inte ut lika mycket i andra halvek som i första men på det stora hela fick han godkänt. Kuyt har dessvärre inte hittat formen än. Undrar om han kommer att göra det under resten av sässongen? Verkar som han är i en riktig svacka.

På mittfältet var Mascherano nästan felfri defensivt, Gerarrd var en frisk fläkt frammåt med sin kämpaglöd, Lucas gjorde i ärlighetens namn inte så mycket och Babel var rent bedrövlig. Pennant hann aldrig riktigt komma in i matchen.

Matchbilden dominerades av det defensiva spelet. Inget lag vågade satsa det lilla extra frammåt. Det blir ofta så i matcherna mot Chelsea, detta beror till stor del på att båda lagen är otroligt skickliga bakåt och gärna spelar defensivt i möten sinsemellan. Men vi får nog vara nöjda att det inte blev 0 poäng i alla fall.


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Inga kommentarer: