onsdag 20 februari 2008

ÄNTLIGEN!!

Äntligen VINST! Men den satt långt inne. Trots total dominans lyckades vi inte trycka in bollen förrän i matchens sista tio minuter. Men då blev det två av bara farten!
Efter att Inter lagt sig på defensiven redan från första början kunde Liverpool trycka på gång på gång med sitt anfall. Torres bokstavligen slet sönder försvaret med sina kvicka löpningar, som också resulterade i två gula för Materazzi som blev utvisad i den 30:e minuten. Mascherano dominerade på mittfältet. Gerrard visade mer hjärta än han gjort hittils under hela sässongen. Hela laget visade en glöd som inte funnits där på hur länge som helst. Trots detta hade kantlöparna svårt att komma fram och Inter spelade fläckfri försvarsfotboll i 80 minuter. Sen höll det inte längre, i 84:e minuten dunkade Kuyt in den i nätet efter ett fint inlägg från Pennant. Några minuter senare dundrar Gerrard in 2:an via bortre stolpen och första ronden var avklarad. Nu väntar andra ronden borta i Milano 11/3.
Det känns väldigt skönt att Gerrard satte det andra målet. Det ger oss lite mer att spela på. Jag säger inte att vi redan är klara för allt kan hända. Men nu har vi ett bra utgångsläge i alla fall.
Om bara klarar att göra ett mål i Milano så måste Inter göra fyra mål för att gå vidare och det skulle nog bli väldigt svårt.
På lördag möter vi Middlesbrough på Anfield.
Hoppas formen fortsätter.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: