måndag 4 februari 2008

Vinst utan att imponera..

I helgen blev det nu äntligen vinst igen. Sunderland besegrades med klara 3-0. Resultatet spegalde väl egentligen inte matchen men det viktiga är att vi fick med oss 3 poäng.
Matchen började väldigt segt med Liverpool som bollhållare större delen av första halvlek. Pennant var den spelare som enligt mig utmärkte sig mest med sina finter och sin tekniska uppvisning. Det saknades inte chanser men om jag ska vara riktigt ärlig så var ingen ens nära att gå in. Det verkade som Sunderland gick in för att spela 0-0 vilket kanske kan förklara att de endast hade ett skott på mål under första halvlek. I andra lyckades Liverpool få in bollen genom Peter Crouch, som verkar ha fått igång målproduktionen igen. Sen lyckades Torres slita sig loss från sin bevakning och placerade bollen i nätet. Gerrard fick sen avsluta med ett straffmål.
Viktigt att komma med en seger i baggaget när vi ska ner till London och möta Chelsea på bortaplan nästa helg. Förhoppningsvis är formen på väg uppåt så vi kan klämma dit dem och ta revanch efter bakslaget i höstas. Hoppas dommaren har med sig ögonen den här gången.