tisdag 11 mars 2008

Kvällens match!

Ikväll avgörs sista åttondelsfinalen i Champions League. Liverpool möter Inter i Milano på Guiseppe Meazza stadion. 0-2 i bagaget från förra mötet på Anfield skapar en bra utgångspunkt för att gå vidare men det är fortfarande en helt öppen hisoria och dagens match kommer att ha en helt annan karaktär än förra mötet.

I förra matchen gick Inter in för att spela 0-0 för att sedan kunna komma till dagens match med bra förutsättningar. Denna taktik misslyckades i och med att Materazzi blev utvisad och de fick spela med en man mindre på planen i drygt 60 minuter. När sedan Córdoba blir skadad och tvingades utgå klarade inte backlinjen detta och tvingades släppa in 2 mål i slutet av matchen.

Kvällens match kommer nog att påverkas av att Inters två bästa mittbackar inte finns med men de har garanterat bra alternativ och matchen kommer att bli stentuff. Om Zlatan Ibrahimovich kommer igång får vi passa oss. Men det ska tilläggas att Liverpool har riktigt stabil backlinje för tillfället så de lär nog inte satsa så mycket framåt.

Mitt tips är att Liverpool vinner med 0-1 (totalt 0-3).

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: