torsdag 6 mars 2008

Torres!!!!! Vad ska man säga??

Hattrick!! IGEN!! Oj oj oj! Fernando Torres är i riktig målform för tillfället. Igår hjälpte han oss att köra över ett riktigt blekt West Ham. Två underbara inlägg från Kuyt ledde fram till de två första målen. Det tredje kom efter en retur på ett skott från Riise. Gerrard avslutatde med en kanon i krysset på klassiskt Gerrard maner, hårt, distinkt från 12m.
West Ham skapade få chanser och hade stora problem med makeringen på de fasta situationerna. De var aldrig riktigt nära att vinna.
Liverpools försvar spelade däremot riktigt bra. Ytterbackarna Riise och Arbeloa var bra med i anfallen och ofta högt upp medan mittlåset Carragher och Skrtel spelade utan anmärkning. Skrtel imponerade verkligen, han har spelat riktigt bra de senaste matcherna och verkar bli en riktigt bra värvning. Det känns som framtiden är säkrad på mittbacksfronten.

Mittfältet spelade bra med Alonso och Mascherano som lite mer defensiva mittfältare medan Gerrard ,Kuyt och Babel låg på offensiven. Passningarna och framspelen var stundtals lite slarviga men Gerrard glänste till med några riktigt fina framspelningar. Babel är i riktigt fin form och var riktigt bra ända till han blev utbytt.

Torres kan man väl inte säga något mer om än: VÄRLDSKLASS!!

12 mål på 11 matcher talar sitt tydliga språk.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer: