torsdag 3 april 2008

1-1=vinst?

Ja det kändes nästan så. Det var med lättnad man stängde av tv:n igår efter 1-1 mot Arsenal på Emirates. Första halvleken bjöd på trevlig fotboll med några chanser åt vardera hållet två av dessa resulterade i mål. Arsenal tog ledningen efter 22 minuter när Adebayor obehindrat fick nicka in bollen bakom Reina efter en hörna. Tre minuter senare kvitterade Kuyt efter ett grymt förarbete av Gerrard.
Andra halvleken handlade mycket om att hålla postitionerna för Liverpool. Arsenal hade flera bollar som rullade på mållinjen och fick dessutom en solklar straffsituation bortdömd.
Resultatet 1-1 måste vi vara nöjda med. Men som känslan är idag så har nog Arsenal lite fördel.

Helgens möte mot Everton har jag inte nämnt ett ord om här, trots att det blev vinst efter ett mål signerat Liverpools number 9- El Niño- FERNANDO TORRES!!