söndag 24 februari 2008

Äntligen!!!

Vinst 3-2 mot Boro igår.
Kändes inte övertygande på något sätt. Men Torres! Vilken anfallare! HAn har verkligen flyt just nu! Hattrick (om än inte äkta..), två mål inom 90 sekunder. Det kan man kalla kanonvärvning. Nu har han gjort 21 mål den här sässongen. Detta trots att det är hans första sässong i England, i Liverpool. Ja jag är nästan mållös(till skillnad från Torres.. =) sorry, var bara tvungen!!).

Vad ska man säga om matchen i övrigt? En riktig skitmatch! Som jag anade skulle de agera som ett korplag och som matchen startade kan jag inte säga att jag var så långt ifrån sanningen. Mer felpassningar hittar man inte ens i div 6 södra Norrbotten. Om de ens spelat i närheten av denna prestation mot Inter hade förlusten blivit tvåsiffrig. Nu hade vi tur att Boro var ännu sämre så det gick vägen trots allt.
I slutändan är det vinst och tre poäng som räknas och det fick vi med oss så vi får väl vara nöjda i alla fall. Nu är vi 4:a i tabellen och de där jäkla blånäsorna i Everton ligger bakom oss .
I nästa match 2/3 möter vi Bolton borta, kan bli en tuff match, hoppas vi hittat flytet nu så vi kan mangla dem ordentligt.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer: